Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Het belang van magnesium

16-08-2016

De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) meldt dat zeker 20 procent van de volwassenen in West-Europa de dagelijks benodigde inname van magnesium niet haalt. Ongezond eten is de belangrijkste oorzaak van een tekort.

Waarom magnesium?
MagnesiumcitraatMagnesium heeft onder andere een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de energiestofwisseling. Ook draagt magnesium bij aan de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast ondersteunt het de hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij concentratie, leervermogen, het geheugen en het beredeneervermogen. Magnesium is ook gunstig voor een goede geestelijke balans en goed voor de spieren.

Nieuw van Vitals: Magnesiumcitraat in gemakkelijk te slikken capsules
Veel producten met magnesium zijn in tabletvorm. Magnesium neemt veel ruimte in, waardoor deze tabletten vaak groot zijn. Dat is niet voor iedereen prettig in het gebruik. Magnesiumcitraat 100 mg komt in capsulevorm, wat als voordeel heeft dat deze gemakkelijk te slikken is. Bovendien kunnen de capsules opengemaakt worden indien gewenst om de inhoud ergens doorheen te mengen. De capsule is geproduceerd met natuurlijke hulpstoffen uit rijst en cassave. Lees meer over de natuurlijke hulpstoffen uit rijst en cassave in capsules.