Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Zuivere en hoog geconcentreerde omega 3-vetzuren voor kinderen

17-07-2019

Het eten van vette vis is niet altijd een succes bij kinderen. De zuivere en hoog geconcentreerde omega 3-supplementen van Minami bieden uitkomst. MorDHA Mini en MorEPA Mini zijn bij uitstek geschikt voor (schoolgaande) kinderen. De kleine softgelcapsules zijn gemakkelijk te slikken of kunnen door de aangename aardbeiensmaak ook stuk gekauwd worden.

MorDHA Mini is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar en daarom beschikbaar in een zeer kleine softgelcapsule. Met 1 softgel per dag krijgt een kind 250 mg DHA binnen. MorDHA Mini is ook geschikt voor volwassenen die moeite hebben met het slikken van grotere softgels. 

DHA is goed voor de hersenen. Het is een belangrijke bouwsteen en speelt een rol in het functioneren van de hersenen. DHA ondersteunt daarnaast de conditie van het oog en is goed voor het gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen overstappen op MorEPA Mini.

MorEPA Mini is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Met twee softgels per dag krijgen kinderen 500 mg EPA en 110 mg DHA binnen in een ideale verhouding. De softgels hebben een lekkere aardbeiensmaak. MorEPA Mini is ook geschikt voor volwassenen die moeite hebben met het slikken van grotere softgels.

Voordelen van de Minami Mini’s:

  • - kleine, gemakkelijk te slikken softgelcapsule
  • - mag stuk gekauwd worden
  • - met aardbeiensmaak
  • - geen last van oprispingen