Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Nieuw: Elke Dag Senior en Elke Dag Mama nu ook in capsulevorm!

01-07-2016

De Elke Dag-serie behoort al jarenlang tot een van de meest populaire multivitamine-series van Nederland vanwege de uitgekiende samenstellingen met optimaal opneembare vitamine- en mineraalverbindingen en belangrijke toevoegingen. Wij zijn hier natuurlijk heel trots op. Met genoegen kunnen wij dan ook aankondigen dat we de Elke Dag-serie verder hebben uitgebreid met twee van de multi's nu ook in capsulevorm.

Elke Dag Senior

Elke Dag Senior Capsules
Elke Dag Senior is een multivitamine speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen van 50+. Het product bevat een breed spectrum aan nutriënten zoals vitaminen, mineralen, luteïne, zeaxanthine, Q10, alfaliponzuur en pterostilbeen, waar mogelijk in de beste, biologisch meest actieve vormen. De doseringen zijn specifiek afgestemd op deze levensfase en geschikt voor dagelijks gebruik als aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding. Elke Dag Senior is tot nu toe alleen verkrijgbaar geweest in tabletvorm. Omdat op latere leeftijd het slikken van grote tabletten soms wat lastiger kan zijn, hebben we op veler verzoek de Elke Dag Senior nu ook in capsulevorm beschikbaar. Twee vegetarische capsules bevatten exact dezelfde doseringen als één tablet. Naast dat de capsules een stuk kleiner zijn, en dus gemakkelijker te slikken, is het een voordeel dat de dagdosering van twee capsules (indien gewenst) verspreid over de dag ingenomen kan worden. Ook kunnen de capsules opengemaakt worden, en kan de inhoud vermengd worden met bijvoorbeeld een fruitsmoothie. Tot slot wordt voor deze nieuwe multi gebruik gemaakt van hulpstoffen uit natuurlijke bron. Lees meer over Elke Dag Senior Capsules op de productpagina.

Elke Dag Mama CapsulesElke Dag Mama Capsules
Ook voor de belangrijke fase van zwanger willen worden, zwanger zijn en borstvoeding geven heeft Vitals een speciale multi in het assortiment: Elke Dag Mama. Deze multi bevat belangrijke nutriënten voor een (aanstaande) moeder in de juiste doseringen en verhoudingen, zoals vitamine D3, vitamine B12, folaat, ijzer, jodium en choline. Uiteraard waar mogelijk in de biologisch meest actieve vormen, net zoals bij alle andere producten uit de Elke Dag-serie. Omdat zeker tijdens het begin van de zwangerschap het slikken van grote tabletten tegen kan staan, is de Elke Dag Mama nu eveneens beschikbaar in capsulevorm. Gemakkelijker in te nemen en eventueel zelfs open te maken om het poeder ergens doorheen te kunnen doen. Twee vegetarische capsules Elke Dag Mama bevatten dezelfde doseringen als één tablet. Voor dit product wordt eveneens gebruikgemaakt van hulpstoffen uit natuurlijke bron. Lees meer over Elke Dag Mama Capsules op de productpagina.