Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Nieuw van Minami: MorEPA Cholesterol

08-09-2015

MorEPA Cholesterol, optimale ondersteuning met slechts één softgel per dag

Minami brengt een nieuwe product op de markt: MorEPA Cholesterol. Een formule waarin omega 3 uit visolie wordt gecombineerd met rode gist rijst (red yeast rice). Een sterk paar dat u kunt adviseren voor het behoud van normale cholesterolspiegels en normale triglyceridengehalten in het bloed.

Omdat rode gist rijst de natuurlijke voorraad van co-enzym Q10 kan verlagen is deze ook toegevoegd aan de formule. De actieve vormen van foliumzuur, vitamine B12 en vitamine B6 dragen tot slot bij aan een normaal metabolisme van homocysteïne. Deze toevoegingen maken MorEPA Cholesterol een zeer complete combinatie die, in samen met de juiste leefstijladviezen (voldoende beweging, minder verzadigde vetzuren, etc.), zeker zijn vruchten zal afwerpen!Rode gist rijst

MorEPA Cholesterol bevat 500 mg EPA en DHA. Deze vetzuren ondersteunen de normale werking van het hart bij een consumptie van minstens 250 mg per dag. MorEPA Cholesterol bevat naast deze essentiële omega 3-vetzuren natuurlijke ingrediënten met een bewezen effect. Het bevat onder andere monacoline K uit rode gist rijst. Het gebruik van 10 mg monacoline K per dag draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Verder bevat MorEPA Cholesterol de biologisch actieve vormen van vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat), foliumzuur (calcium- L-methylfolaat) en vitamine B12 (methylcobalamine) die de normale stofwisseling (= metabolisme) van homocysteïne ondersteunen.

Over Minami
De visoliesupplementen van Minami bieden zonder twijfel de hoogste kwaliteit op het gebied van zuiverheid en concentratie. Dat komt omdat Minami in alle opzichten een ‘S.M.A.R.T Choice’ maakt:

Supercritical: superkritische CO2-extractie beschermt de omega 3-vetzuren
Maximum concentration: maximale doseringen en hoge concentraties voor een optimaal resultaat
Advanced formulations: geavanceerde en bewezen formules dankzij wetenschappelijk onderzoek
Refined purity: optimale zuivering die ruimschoots voldoet aan internationale normen.
Technology with ecocare: milieuvriendelijk productieproces dat voldoet aan strenge Europese norm.

De S.M.A.R.T. Choice van Minami past goed bij Vitals. In ons assortiment staan immers de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. We kiezen alleen voor de beste ingrediënten en de beste leveranciers.

Ga naar de productpagina van MorEPA Cholesterol voor meer informatie over de werking en samenstelling van het product.