Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

0
Winkelmand ( 0 )

Onze stapelkortingen:

5%
2 stuks
10%
3 stuks
Inloggen / registeren
! Zakelijke klant? Log in om professionele informatie, producten en voorwaarden te bekijken. Consument? Log in om uw bestelling af te ronden.

Betaalmogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren je facturen voldoen. Allemaal even veilig. 
  1. iDEAL: Je kunt jouw bestelling direct online voldoen door middel van iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen, via je eigen bank.  

  2. Creditcard: Je kunt jouw bestelling direct online voldoen met je creditcard. De creditcards die geaccepteerd worden zijn Mastercard en VISA.

  3. PayPal: Met een PayPal-account kun je snel, veilig en makkelijk online betalen zonder steeds opnieuw jouw financiële gegevens in te voeren.

  4. ApplePay: Als je de bestelling met een Apple device plaatst en je ApplePay heeft geïnstalleerd, dan kun je de betaling met één handeling voldoen, zonder naar de bankomgeving te hoeven of ergens anders in te loggen. 

  5. Klarna: Je kunt jouw bestelling ook achteraf betalen via Klarna. Je ontvangt dan jouw bestelling van Vitals en een factuur van Klarna die je later binnen 14 dagen via jouw eigen bank (of via iDeal) kunt voldoen.

  6. Automatische incasso: Je kunt ons ook machtigen voor automatische incasso, waarbij het verschuldigde bedrag binnen enkele dagen automatisch van je bankrekening wordt afgeschreven. Als je ons gemachtigd heeft, plaats je de bestelling met één klik en hoef je de betaling niet zelf te verrichten. 

  7. Op rekening: Professionals met een zakelijk account kunnen een factuur bij de bestelling ontvangen, met een betaaltermijn van 14 dagen.