Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Betaalmogelijkheden

U kunt op verschillende manieren uw facturen voldoen. Allemaal even veilig. 
  1. iDEAL: U kunt uw bestelling direct online voldoen door middel van iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen, via uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. 

  2. Creditcard: Indien u in het buitenland verblijft en geen Nederlandse bankrekening heeft, kunt u de bestelling plaatsen en via creditcard de betaling voldoen. De creditcards die geaccepteerd worden zijn: Mastercard, VISA en Maestro.

  3. AfterPay: U kunt uw bestelling ook achteraf betalen via AfterPay. U ontvangt dan uw bestelling van Vitals en enkele dagen later een factuur van AfterPay die u via uw eigen bank (of iDeal) kunt voldoen.

  4. Op rekening: Professionals met een zakelijk account kunnen een factuur bij de bestelling ontvangen, met een betaaltermijn van 14 dagen.

  5. Automatische incasso: Professionals met een zakelijk account kunnen ons ook machtigen voor automatische incasso, waarbij het verschuldigde bedrag binnen enkele dagen automatisch van uw bankrekening wordt afgeschreven.