Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

0
Winkelmand ( 0 )

Onze stapelkortingen:

5%
2 stuks
10%
3 stuks
Inloggen / registeren
! Zakelijke klant? Log in om professionele informatie, producten en voorwaarden te bekijken. Consument? Log in om uw bestelling af te ronden.

Betaalmogelijkheden

U kunt op verschillende manieren uw facturen voldoen. Allemaal even veilig. 
  1. iDEAL: U kunt uw bestelling direct online voldoen door middel van iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen, via uw eigen bank.  

  2. Creditcard: U kunt uw bestelling direct online voldoen met uw creditcard. De creditcards die geaccepteerd worden zijn Mastercard en VISA.

  3. PayPal: Met een PayPal-account kunt u snel, veilig en makkelijk online betalen zonder steeds opnieuw uw financiële gegevens in te voeren.

  4. ApplePay: Als u de bestelling met een Apple device plaatst en u ApplePay heeft geïnstalleerd, dan kunt u de betaling met één handeling voldoen, zonder naar uw bankomgeving te hoeven of ergens anders in te loggen. 

  5. Klarna: U kunt uw bestelling ook achteraf betalen via Klarna. U ontvangt dan uw bestelling van Vitals en een factuur van Klarna die u later binnen 14 dagen via uw eigen bank (of via iDeal) kunt voldoen.

  6. Automatische incasso: U kunt ons ook machtigen voor automatische incasso, waarbij het verschuldigde bedrag binnen enkele dagen automatisch van uw bankrekening wordt afgeschreven. Als u ons gemachtigd heeft, plaatst u de bestelling met één klik en hoeft u de betaling niet zelf te verrichten. 

  7. Op rekening: Professionals met een zakelijk account kunnen een factuur bij de bestelling ontvangen, met een betaaltermijn van 14 dagen.