Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

0
Winkelmand ( 0 )

Onze stapelkortingen:

5%
2 stuks
10%
3 stuks
Inloggen / registeren
! Zakelijke klant? Log in om professionele informatie, producten en voorwaarden te bekijken. Consument? Log in om uw bestelling af te ronden.

Over Vitale Kennis

Vitale Kennis is een initiatief van Vitals. Via de website, nieuwsbrieven en webinars van Vitale Kennis wordt kennis gedeeld over gezondheid, voeding, en de gezondheidseffecten van specifieke voedingsstoffen. Hier wordt zeer veel onderzoek naar gedaan, maar de uitkomsten daarvan bereiken de meeste mensen niet. En wetenschappelijke publicaties zijn natuurlijk niet altijd even goed leesbaar voor iedereen. We hopen via deze weg mensen te kunnen helpen meer te weten te komen over hoe belangrijk gezonde voeding en een gezonde leefstijl zijn, en wat ze kunnen doen om op natuurlijke wijze de gezondheid te ondersteunen. 

De informatie op de website van Vitale Kennis is uitsluitend bedoeld om te informeren en moet niet opgevat worden als productaanprijzingen, medisch advies of als vervanging van een behandeling door een arts of andere gezondheidsprofessional. Neem bij klachten die langer aanhouden dan 2 weken en/of die niet geschikt zijn voor zelfzorg altijd contact op met een arts. Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.