Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Vitals voor sporters: elke dag beter

Bij Vitals vinden we dat je elke dag beter kunt worden. Daar werken wij zelf ook continu aan. We optimaliseren onze interne processen, volgen de wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, bestuderen nieuwe studies, schaven onze informatie bij, monitoren de kwaliteit van de grondstoffen en eindproducten en verbeteren het assortiment. Het wordt elke dag beter. 

Sporters proberen ook elke dag beter te worden, richting een bepaald doel. Ze proberen alles uit zichzelf te halen. Trainen, trainen, trainen. Met het oog op de stip aan de horizon. Of dat doel nou lichamelijke gezondheid is, een PR op een bepaalde afstand, winnen in een competitie, kampioen worden of zelfs goud halen op de Olympische Spelen. Stap voor stap wordt er gewerkt aan een sterker en gezonder lijf. Met de producten van Vitals kun je die ambities perfect ondersteunen. 

De helden die wij sponsoren:

Omdat we bij Vitals sport een warm hart toedragen sponsoren we enkele topatleten op hun weg naar succes op het allerhoogste podium. Topsporters eisen het uiterste van hun lichaam en hebben optimale ondersteuning nodig, om te herstellen, om te groeien, om gezond te blijven. We hopen dat ze met hun trainingen en wedstrijden, én met de producten van Vitals, elke dag beter worden. 

Kira Toussaint

Kira is een van de sportieve ambassadeurs waar Vitals trotse sponsor van is. Kira is topzwemster en heeft als specialiteit rugslag. Om er voor te zorgen dat ze iedere dag opnieuw in staat is om met de juiste kracht en energieverhouding te kunnen presteren maakt Kira gebruik van onze NZVT-geteste producten.

 

Noor Omrani

Hockeyster Noor Omrani is één van de grootste talenten op de Nederlandse hockeyvelden. Als spits bij de grootste club van Europa wordt Noor iedere dag uitgedaagd om weer beter te worden en aan de absolute top te komen. Daar krijgt Noor ondersteuning bij van Vitals, als sponsor en met de NZVT-gekeurde producten. Zo is Noor zeker van de juiste energie en fitheid.

 

Irene Schouten

Irene is topschaatser en heeft de mass start als specialiteit. Tijdens de winterspelen in 2022 wint ze drie gouden medailles! Op de 3000 en 5000 meter en op de mass start. Daarnaast bemachtigt ze brons met de ploegenachtervolging. Vitals steunt haar met trots!

 

Dione Housheer

Dione is de toekomst van het Nederlands handbal en sportieve ambassadrice van Vitals. Dione is op jonge leeftijd al wereldkampioen geworden, nam deel aan de Olympische Spelen, is een belangrijke schakel bij één van de grootste clubs van Europa en is al een vaste waarde in het Nederlandse handbalteam. Om iedere dag weer een stukje beter te worden gebruikt Dione de NZVT-gekeurde producten van Vitals.

Nieuws

Hier kunt u het nieuws volgen van de sporters die wij sponsoren, op hun weg naar succes!

Golden Clinic met Irene Schouten
8-3-2023
Maandag 6 maart, de dag na het goud op de 5000 meter, mochten Vitals en drie andere partners van Irene haar 'Golden clinic' bijwonen.  Tijdens de lunch werden we meegenomen in haar indrukwekkende verhaal. Daarna ...
Lees meer
Irene Schouten op het WK: Goud, zilver en brons
6-3-2023
In het weekend van 4 en 5 maart heeft Irene tijdens de WK afstanden weer eens laten zien wat ze waard is. Op de eerste dag, donderdag, pakt ze zilver op de 3000 meter. Irene wil alleen winnen maar dit is een zilve...
Lees meer
Kira Toussaint op weg naar de Olympische Spelen 2024
1-3-2023
Vorig jaar besloot Kira Nederland te verlaten om in de Verenigde Staten te gaan trainen. Op de University of Tennessee werd ze herenigd met Matt Kredich, de trainer met wie ze van 2015 tot eind 2017 sa...
Lees meer