Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Vitals voor sporters: elke dag beter

Bij Vitals vinden we dat je elke dag beter kunt worden. Daar werken wij zelf ook continu aan. We optimaliseren onze interne processen, volgen de wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, bestuderen nieuwe studies, schaven onze informatie bij, monitoren de kwaliteit van de grondstoffen en eindproducten en verbeteren het assortiment. En allemaal zodat de mensen die onze producten gebruiken óók elke dag beter worden.

Sporters proberen ook elke dag beter te worden, richting een bepaald doel. Ze proberen alles uit zichzelf te halen. Trainen, trainen, trainen. Met het oog op de stip aan de horizon. Of dat doel nou lichamelijke gezondheid is, een PR op een bepaalde afstand, winnen in een competitie, kampioen worden of zelfs goud halen op de Olympische Spelen. Stap voor stap wordt er gewerkt aan een sterker en gezonder lijf. Met de producten van Vitals kun je die ambities perfect ondersteunen. 

De helden die wij sponsoren:

Omdat we bij Vitals sport een warm hart toedragen sponsoren we enkele topatleten op hun weg naar succes op het allerhoogste podium. Topsporters eisen het uiterste van hun lichaam en hebben optimale ondersteuning nodig, om te herstellen, om te groeien, om gezond te blijven. We hopen dat ze met hun trainingen en wedstrijden, én met de producten van Vitals, elke dag beter worden. 

Kira Toussaint

Kira is een van de sportieve ambassadeurs waar Vitals trotse sponsor van is. Kira is topzwemster en heeft als specialiteit rugslag. Om er voor te zorgen dat ze iedere dag opnieuw in staat is om met de juiste kracht en energieverhouding te kunnen presteren maakt Kira gebruik van onze NZVT-geteste producten.

 

Noor Omrani

Hockeyster Noor Omrani is één van de grootste talenten op de Nederlandse hockeyvelden. Als spits bij de grootste club van Europa wordt Noor iedere dag uitgedaagd om weer beter te worden en aan de absolute top te komen. Daar krijgt Noor ondersteuning bij van Vitals, als sponsor en met de NZVT-gekeurde producten. Zo is Noor zeker van de juiste energie en fitheid.

 

Irene Schouten

Irene is topschaatser en heeft de mass start als specialiteit. Tijdens de winterspelen in 2022 wint ze drie gouden medailles! Op de 3000 en 5000 meter en op de mass start. Daarnaast bemachtigt ze brons met de ploegenachtervolging. Vitals steunt haar met trots!

 

Dione Housheer

Dione is de toekomst van het Nederlands handbal en sportieve ambassadrice van Vitals. Dione is op jonge leeftijd al wereldkampioen geworden, nam deel aan de Olympische Spelen, is een belangrijke schakel bij één van de grootste clubs van Europa en is al een vaste waarde in het Nederlandse handbalteam. Om iedere dag weer een stukje beter te worden gebruikt Dione de NZVT-gekeurde producten van Vitals.

Nieuws

Hier kunt u het nieuws volgen van de sporters die wij sponsoren, op hun weg naar succes!

Sporten in de zomer: hoe vul je verloren mineralen aan?
24-5-2022
Als sporter wil je goed voor je lichaam zorgen. Tijdens het sporten zweet je natuurlijk veel en zeker in de zomerperiode verlies je veel vocht. Naast vocht bevat ons zweet ook zouten en andere belangrijke mineralen: ...
Lees meer
Elektrolyten voor sporters
13-4-2022
Mensen die regelmatig en intensief sporten zijn gebaat bij een aanvulling van elektrolyten. Elete™ Sportmineralen levert een natuurlijke aanvulling van deze elektrolyten, zonder suikers, zoetstoffen en calorie&eu...
Lees meer
Een zogenoemde Clean Sweep voor Kira Toussaint bij de EK kortebaan in Kazan
24-11-2021
In de week van 1 november vond het EK kortebaanzwemmen in Kazan plaats. Drie gouden medailles in dezelfde slagdiscipline. Kira was in de Russische stad de beste op de 50 meter, 100 meter en 200 meter rugslag. Om de p...
Lees meer