Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

0
Winkelmand ( 0 )

Onze stapelkortingen:

5%
2 stuks
10%
3 stuks
Inloggen / registeren
! Zakelijke klant? Log in om professionele informatie, producten en voorwaarden te bekijken. Consument? Log in om uw bestelling af te ronden.

Vitals voor sporters: elke dag beter

Bij Vitals vinden we dat je elke dag beter kunt worden. Daar werken wij zelf ook continu aan. We optimaliseren onze interne processen, volgen de wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, bestuderen nieuwe studies, schaven onze informatie bij, monitoren de kwaliteit van de grondstoffen en eindproducten en verbeteren het assortiment. Het wordt elke dag beter. 

Sporters proberen ook elke dag beter te worden, richting een bepaald doel. Ze proberen alles uit zichzelf te halen. Trainen, trainen, trainen. Met het oog op de stip aan de horizon. Of dat doel nou lichamelijke gezondheid is, een PR op een bepaalde afstand, winnen in een competitie, kampioen worden of zelfs goud halen op de Olympische Spelen. Stap voor stap wordt er gewerkt aan een sterker en gezonder lijf. Met de producten van Vitals kun je die ambities perfect ondersteunen. 

De helden die wij sponsoren:

Omdat we bij Vitals sport een warm hart toedragen sponsoren we enkele topatleten op hun weg naar succes op het allerhoogste podium. Topsporters eisen het uiterste van hun lichaam en hebben optimale ondersteuning nodig, om te herstellen, om te groeien, om gezond te blijven. We hopen dat ze met hun trainingen en wedstrijden, én met de producten van Vitals, elke dag beter worden. 

Kira Toussaint

Kira is een van de sportieve ambassadeurs waar Vitals trotse sponsor van is. Kira is topzwemster en heeft als specialiteit rugslag. Om er voor te zorgen dat ze iedere dag opnieuw in staat is om met de juiste kracht en energieverhouding te kunnen presteren maakt Kira gebruik van onze NZVT-geteste producten.

 

Volare Sports

Volare Sports is een managementbureau voor nationale en internationale atleten en vertegenwoordigt meer dan 100 atleten. In het partnership met Volare Sports worden de Ethiopische atleten ondersteunt. Deze groep atleten hebben behoefte aan extra supplementen. Atleten eisen het uiterste van hun lichaam en hebben optimale ondersteuning nodig, om te herstellen, om te presteren en om gezond te blijven.

Irene Schouten

Irene is topschaatser en heeft de mass start als specialiteit. Tijdens de winterspelen in 2022 wint ze drie gouden medailles! Op de 3000 en 5000 meter en op de mass start. Daarnaast bemachtigt ze brons met de ploegenachtervolging. Vitals steunt haar met trots!

 

Dione Housheer

Dione is de toekomst van het Nederlands handbal en sportieve ambassadrice van Vitals. Dione is op jonge leeftijd al wereldkampioen geworden, nam deel aan de Olympische Spelen, is een belangrijke schakel bij één van de grootste clubs van Europa en is al een vaste waarde in het Nederlandse handbalteam. Om iedere dag weer een stukje beter te worden gebruikt Dione de NZVT-gekeurde producten van Vitals.

Nieuws

Hier kunt u het nieuws volgen van de sporters die wij sponsoren, op hun weg naar succes!

Dione werkt elke dag hard aan haar droom
19-2-2024
We vroegen Dione hoe het met haar gaat en of ze het nieuwe jaar goed begonnen is. Ze liet het volgende weten: Hallo allemaal! Dione hier. Het jaar 2024 brengt een overvloed aan belangrijke wedstrijden met zich mee. Ik...
Lees meer
Irene Schouten klaar voor WK afstanden in Calgary
14-2-2024
2022 was hét jaar voor topschaatster Irene Schouten: alles wat zij aanraakte, veranderde in goud. Nooit eerder was een Nederlandse atleet zo succesvol tijdens één Olympische Winterspelen. Naast dri...
Lees meer
Berichtje van Kira Toussaint
10-2-2024
Hallo! Kira hier 👋🏻 De afgelopen tijd ben ik druk geweest met voorbereidingen voor dit belangrijke jaar, 2024. Met Parijs in het verschiet, is een goede voorbereiding van enorm belang. Maar eerst staat het WK Doha n...
Lees meer