Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

0
Winkelmand ( 0 )

Onze stapelkortingen:

5%
2 stuks
10%
3 stuks
Inloggen / registeren
! Zakelijke klant? Log in om professionele informatie, producten en voorwaarden te bekijken. Consument? Log in om uw bestelling af te ronden.
Kira Toussaint wordt gesponsord door Vitals. Elke dag beter.

Vitals voor sporters: elke dag beter

Bij Vitals vinden we dat je elke dag beter kunt worden. Daar werken wij zelf ook continu aan. We optimaliseren onze interne processen, volgen de wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, bestuderen nieuwe studies, schaven onze informatie bij, monitoren de kwaliteit van de grondstoffen en eindproducten en verbeteren het assortiment. Het wordt elke dag beter. 

Sporters proberen ook elke dag beter te worden, richting een bepaald doel. Ze proberen alles uit zichzelf te halen. Trainen, trainen, trainen. Met het oog op de stip aan de horizon. Of dat doel nou lichamelijke gezondheid is, een PR op een bepaalde afstand, winnen in een competitie, kampioen worden of zelfs goud halen op de Olympische Spelen. Stap voor stap wordt er gewerkt aan een sterker en gezonder lijf. Met de producten van Vitals kun je die ambities perfect ondersteunen. 

De helden die wij sponsoren:

Omdat we bij Vitals sport een warm hart toedragen sponsoren we enkele topatleten op hun weg naar succes op het allerhoogste podium. Topsporters eisen het uiterste van hun lichaam en hebben optimale ondersteuning nodig, om te herstellen, om te groeien, om gezond te blijven. We hopen dat ze met hun trainingen en wedstrijden, én met de producten van Vitals, elke dag beter worden. 

Kira Toussaint

Kira is een van de sportieve ambassadeurs waar Vitals trotse sponsor van is. Kira is topzwemster en heeft als specialiteit rugslag. Om er voor te zorgen dat ze iedere dag opnieuw in staat is om met de juiste kracht en energieverhouding te kunnen presteren maakt Kira gebruik van onze NZVT-geteste producten.

 

Volare Sports

Volare Sports is een managementbureau voor nationale en internationale atleten en vertegenwoordigt meer dan 100 atleten. In het partnership met Volare Sports worden de Ethiopische atleten ondersteunt. Deze groep atleten hebben behoefte aan extra supplementen. Atleten eisen het uiterste van hun lichaam en hebben optimale ondersteuning nodig, om te herstellen, om te presteren en om gezond te blijven.

Niki van Sprang

Niki is professioneel roeier bij TeamNL. Zijn mooiste roeimoment was tijdens de EK finale in 2022. Toen ze na een mishaal in de start, een eigenlijk onmogelijke inhaalrace gevaren hebben die eindigde in een zilveren medaille (met een gouden randje). Vitals is trotse sponsor en ondersteunt Niki in zijn weg naar het hoogste podium.

 

Dione Housheer

Dione is de toekomst van het Nederlands handbal en sportieve ambassadrice van Vitals. Dione is op jonge leeftijd al wereldkampioen geworden, nam deel aan de Olympische Spelen, is een belangrijke schakel bij één van de grootste clubs van Europa en is al een vaste waarde in het Nederlandse handbalteam. Om iedere dag weer een stukje beter te worden gebruikt Dione de NZVT-gekeurde producten van Vitals.

Nieuws

Hier kun je het nieuws volgen van de sporters die wij sponsoren, op hun weg naar succes!

Speciaal voor topsporters: NZVT-geteste producten
17-4-2024
Als (top)sporter is het goed te weten wat er in jouw lichaam terechtkomt. Veel topsporters gebruiken voedingssupplementen en aanverwante producten, maar helaas kan dit gebruik een risico inhouden. Vitals laat een aanta...
Lees meer
Interview met Volare Sports atleet Hiwot Gebremaryam
5-3-2024
Volare Sports is een managementbureau voor nationale en internationale atleten en vertegenwoordigt meer dan 100 duurloop specialisten of hardlopers. In het partnership tussen Vitals en Volare Sports worden de Ethiopisc...
Lees meer
Vitals trotse sponsor van professioneel roeier Niki van Sprang
1-3-2024
Graag stellen we onze nieuwe sportieve ambassadeur Niki van Sprang aan jullie voor. Niki is 30 jaar en geboren in Duitsland. Inmiddels woont hij al jaren in Nederland en is hij professioneel roeier bij TeamNL.''Ik...
Lees meer