Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

0
Winkelmand ( 0 )

Onze stapelkortingen:

5%
2 stuks
10%
3 stuks
Inloggen / registeren
! Zakelijke klant? Log in om professionele informatie, producten en voorwaarden te bekijken. Consument? Log in om uw bestelling af te ronden.

Voordelen professionals

Met professionals bedoelen wij mensen die beroepsmatig voedingssupplementen adviseren, voorschijven of verkopen. Uitsluitend professionals komen in aanmerking om een zakelijk account aan te maken.
 
De voordelen van Vitals voor professionals:
 
1. Pure en werkzame producten, met onderbouwing
In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen. Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen.

2. Uitgebreid advies 
Onze deskundige productadviseurs en kwaliteitsafdeling staan voor u klaar om al uw vragen over onze producten te beantwoorden. Dit kan telefonisch of per e-mail. U krijgt automatisch en gratis uitgebreide wetenschappelijke artikelen toegestuurd.
 
3. Snelle levering en meerdere bezorgopties
Bestellingen vóór 18:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland worden de pakketjes over het algemeen de volgende dag al afgeleverd door PostNL. Bestellingen in het weekend worden op zondag verwerkt en op maandag al bezorgd. U kunt de bestellingen overdag of 's avonds laten bezorgen en bij afwezigheid wel of niet bij de buren. Daarnaast kunnen bestelling ook afgeleverd worden bij een PostNL Servicepunt bij u in de buurt.
 
4. Bezoek van een vertegenwoordiger 
U kunt een bezoek aanvragen van een van onze deskundige vertegenwoordigers. Zij komen graag bij u langs. Met hen kunt u al uw vraagstukken omtrent Vitals, haar producten en diensten, bespreken. 
 
5. Ondersteuning voor Vitals Advies Specialisten
Een Vitals Advies Specialist is een therapeut of drogist die veel kennis heeft van gezondheid en voedingssupplementen in het algemeen en van Vitals producten in het bijzonder en die in een persoonlijk adviesgesprek producten aanbeveelt aan klanten/cliënten. Vraag naar de manier waarop wij Vitals Advies Specialisten ondersteunen.
 
6. Bezorgen bij uw cliënt 
U kunt, als u dat wilt, een bestelling bij ons plaatsen voor een cliënt van u. Wij zorgen dat het pakketje bij hen afgeleverd wordt en u ontvangt de factuur. Wilt u niet de factuur ontvangen, informeer dan naar ons commissiesysteem.
 
7. Franco vanaf € 40,- 
Bij orders boven de € 40,- die in Nederland of België worden afgeleverd, worden de verzendkosten niet in rekening gebracht. 
 
8. Korting voor online bestellen 
U krijgt 2% extra korting wanneer u zelf de bestelling plaatst via de website. (Bestellingen via fax, e-mail of telefoon, zijn dus uitgesloten van deze korting.) Online bestellingen bespoedigen de interne processen enorm.
 
9. Korting bij directe betaling 
Wanneer u via automatische incasso of iDeal betaalt, krijgt u 5% extra korting. 
 
10. Staffelkortingen 
Meerdere verpakkingen aanschaffen van hetzelfde product levert extra korting op: 2% extra korting bij een bestelling van 3 artikelen; 4% extra korting bij een bestelling van 6 artikelen; 6% extra korting bij een bestelling van 12 artikelen; 9% extra korting bij een bestelling van 24 artikelen; 12% extra korting bij een bestelling van 48 artikelen.