Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

0
Winkelmand ( 0 )

Onze stapelkortingen:

5%
2 stuks
10%
3 stuks
Inloggen / registeren
! Zakelijke klant? Log in om professionele informatie, producten en voorwaarden te bekijken. Consument? Log in om uw bestelling af te ronden.

Levertijden

Bij Vitals zijn we trots op de snelheid waarmee we jouw bestellingen verwerken en versturen. Wij streven te allen tijde bestellingen die we vóór 18:00 hebben ontvangen, dezelfde dag nog te verwerken en te versturen. Ook bestellingen in het weekend (van vrijdag 18:00 tot zondag 13:00) worden op zondag nog verwerkt en op maandag al bezorgd.
 
Wij verzenden onze pakketten via PostNL pakketdienst die zorgt dat je over het algemeen de volgende dag jouw pakketje hebt. Zelfs als je in België zit, heb je vaak de volgende dag je pakketje.
 
Je ontvangt een e-mail van PostNL op het moment dat ze weten wanneer het pakketje wordt bezorgd. In die e-mail staat ook een link waarmee je de zending kunt traceren. (Let op: dit is het verwachte aflevermoment en biedt geen garanties.) Je kunt deze link ook openen in de PostNL app of je zending opzoeken via de PostNL app of PostNL website.

Let op: in drukke perioden, zoals rondom de feestdagen, kan het voorkomen dat je pakket bij PostNL vertraging oploopt. Houd hier alsjeblieft rekening mee. 
 
Niet thuis?
Als je niet thuis bent als PostNL een pakket bezorgt, dan proberen ze het standaard bij de buren af te leveren. Als dat ook niet lukt, dan kun je de zending ophalen bij een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt. Je krijgt hier bericht over per e-mail en via de PostNL app. Je kunt je zending ook traceren via de PostNL website.
  
PostNL app voor iPhone en Android
Als je de PostNL app installeert op je telefoon (iPhone of Android), dan kun je de zending traceren en op de hoogte worden gehouden van de status van de zending en het geplande bezorgmoment. Als de afleverpoging niet succesvol was, kun je via de app opzoeken waar het pakket is afgeleverd.
 
Je kunt ook contact met ons opnemen, dan traceren wij de zending voor jou. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij jouw bestelling de volgende dag al heeft ontvangen.

Verzendkosten Nederland en België
Orders boven de € 40,- zijn portovrij. Voor orders onder de € 40,- wordt € 4,50 in rekening gebracht voor de verzendkosten.

Voor zendingen naar overige landen gelden andere tarieven die u bij Vitals (info@vitals.nl) kunt opvragen.