Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

0
Winkelmand ( 0 )

Onze stapelkortingen:

5%
2 stuks
10%
3 stuks
Inloggen / registeren
! Zakelijke klant? Log in om professionele informatie, producten en voorwaarden te bekijken. Consument? Log in om uw bestelling af te ronden.

Levertijden

Bij Vitals zijn we trots op de snelheid waarmee we uw bestellingen verwerken en versturen. Wij streven te allen tijde bestellingen die we vóór 18:00 hebben ontvangen, dezelfde dag nog te verwerken en te versturen. Ook bestellingen in het weekend (van vrijdag 18:00 tot zondag 13:00) worden op zondag nog verwerkt en op maandag al bezorgd.
 
Wij verzenden onze pakketten via PostNL pakketdienst die zorgt dat u over het algemeen de volgende dag uw pakketje heeft. Zelfs als u in België zit, heeft u vaak de volgende dag uw pakketje.
 
U ontvangt een e-mail van PostNL op het moment dat ze weten wanneer het pakketje wordt bezorgd. In die e-mail staat ook een link waarmee u de zending kunt traceren. (Let op: dit is het verwachte aflevermoment en biedt geen garanties.) U kunt deze link ook openen in de PostNL app of uw zending opzoeken via de PostNL app of PostNL website.

Let op: in drukke perioden, zoals rondom de feestdagen, kan het voorkomen dat uw pakket bij PostNL vertraging oploopt. Houd hier alstublieft rekening mee. 
 
Niet thuis?
Als u niet thuis bent als PostNL een pakket bezorgt, dan proberen ze het standaard bij de buren af te leveren. Als dat ook niet lukt, dan kunt u de zending ophalen bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. U krijgt hier bericht over per e-mail en via de PostNL app. U kunt uw zending ook traceren via de PostNL website.
  
PostNL app voor iPhone en Android
Als u de PostNL app installeert op uw telefoon (iPhone of Android), dan kunt u uw zending traceren en op de hoogte worden gehouden van de status van uw zending en het geplande bezorgmoment. Als de afleverpoging niet succesvol was, kunt u via de app opzoeken waar het pakket is afgeleverd.
 
U kunt ook contact met ons opnemen, dan traceren wij de zending voor u. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u uw bestelling de volgende dag al heeft ontvangen.

Verzendkosten Nederland en België
Orders boven de € 40,- zijn portovrij. Voor orders onder de € 40,- wordt € 4,50 in rekening gebracht voor de verzendkosten.

Voor zendingen naar overige landen gelden andere tarieven die u bij Vitals (info@vitals.nl) kunt opvragen.