Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

0
Winkelmand ( 0 )

Onze stapelkortingen:

5%
2 stuks
10%
3 stuks
Inloggen / registeren
! Zakelijke klant? Log in om professionele informatie, producten en voorwaarden te bekijken. Consument? Log in om uw bestelling af te ronden.

Vitals trotse sponsor van professioneel Hockeyster Noor Omrani

26-06-2023

Noor OmraniNoor is één van de grootste talenten op de Nederlandse hockeyvelden. Als spits bij de grootste club van Europa, HC Den Bosch, wordt Noor iedere dag uitgedaagd om weer beter te worden en aan de absolute top te komen. Daar krijgt Noor ondersteuning bij van Vitals, als sponsor en met de NZVT-gekeurde producten. Zo is Noor zeker van de juiste energie en fitheid.

Behaalde successen en toekomstplannen
Noor heeft al veel mooie momenten in haar carrière beleefd, maar haar allermooiste herinnering is het WK 2022 in Zuid-Afrika waar ze met Jong Oranje wereldkampioen werd. Op dit moment is haar belangrijkste doel om te pieken wanneer dat nodig is. Met de recente overwinning op het Europees clubkampioenschap en de komende play-offs voor het landskampioenschap wil ze mentaal en fysiek helemaal klaar zijn voor deze belangrijke wedstrijden.

Discipline
Het behalen van deze successen vraagt om een grote mate van discipline. Noor traint meerdere keren per week en heeft een vast trainingsschema waarbij ze zowel aan krachttraining als hockeytraining doet. ‘’Ik heb op maandag krachttraining, dinsdag twee keer hockeytraining, woensdag krachttraining, donderdag twee keer hockeytraining, vrijdag nog een keer hockeytraining en zondag heb ik een wedstrijd.’’ Ze heeft een mentale coach waar ze verplicht één keer per maand mee moet zitten en een fysieke coach die haar begeleidt.

Voeding en suppletie
Voor haar wedstrijden houdt ze zich aan een vast ritueel waarbij ze precies drie uur van tevoren eet. ‘’Ik zie voeding echt als herstel. Als ik een keertje wat minder goed heb gegeten voel ik dat meteen in mijn lichaam. Tuurlijk mag je een keertje uit de band schieten maar ik hou ook gewoon van gezond eten. Het doet me goed en ik vind het zo lekker.’’ Naast gezonde voeding gebruikt Noor ook voedingssupplementen, zoals magnesium, visolie en Elke Dag Sport. Ze voelt zich hierdoor fitter en kan 110% geven op de trainingen en tijdens wedstrijden. Noor let bewust op dopinggevoelige stoffen en neemt voedingssupplementen alleen als ze hierop getest zijn. Ze is daarom erg blij met de op doping geteste producten van Vitals. 

Het sponsoren van professionele sporters past bij de missie van Vitals om mensen te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Door het delen van de ervaringen van sporters zoals Noor, wil Vitals mensen inspireren om hun eigen gezondheid en welzijn te verbeteren.