Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Biologische supplementen

22-03-2016

Biologische assortiment van Vitals – groen steuntje in de rug!
Nu de zon steeds vaker haar gezicht laat zien wil je graag van top tot teen stralen! De biologische producten van Vitals zijn dan een groen steuntje in de rug. Omdat steeds meer mensen bewust kiezen voor natuurlijke en biologische producten kunnen voedingssupplementen daarin niet achterblijven. Vitals heeft een lijn van 18 biologische supplementen te herkennen aan het groene etiket.

De voordelen van biologische voedingssupplementen
Bij de productie van de biologische supplementen van Vitals worden geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat onder biologisch wordt verstaan. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europese biologische keurmerk.

EU organic logo

Gevarieerd biologisch assortiment
De biologische lijn van Vitals bestaat uit verschillende producten: van vitamine- en kruidenpreparaten tot paddenstoelen en superfood die je gezondheid ondersteunen. Hieronder enkele producten uit de biologische lijn. Bekijk hier alle biologische producten van Vitals.

Ashwagandha
Onlangs heeft Vitals het product Ashwagandha Biologisch geïntroduceerd. Ashwagandha wordt dankzij haar adaptogene (stabiliserende) eigenschappen vaak gebruikt om stresssituaties beter het hoofd te kunnen bieden. Ashwagandha Biologisch bevat een hoog percentage aan actieve bestanddelen. Het wordt verkregen via een speciale extractiemethode waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de wortel van de plant, die volledig biologisch wordt geteeld.

Groene Thee
Groene thee wordt bereid van de bladeren van de theeplant (Camellia sinensis), die met name groeit in Zuidoost-Azië. Groene thee kent meerdere gezondheidseffecten. De catechinen uit groene thee blijken gunstig te zijn voor hart en dragen bij aan een verantwoord cholesterolgehalte. Groene thee staat er eveneens om bekend dat het bijdraagt aan gewichtsbeheersing. Groene Thee Biologisch van Vitals bevat een hoog gehalte aan EGCG, de belangrijkste werkzame stof, maar liefst 130 mg ECGC per capsule.

Rijst Proteïne
Rijst Proteïne is rijk aan plantaardige eiwitten en deze dragen bij tot de groei en de instandhouding van de spiermassa. De eiwitten ondersteunen snel herstel van de spieren na fysieke inspanning zoals sport. Maak bijvoorbeeld een smoothie van (biologisch) fruit en Rijst Proteïne poeder.

De ‘groene’ producten van Vitals zijn 100% natuurlijk, plantaardig en biologisch, en bereid zonder gentechniek. Er is ook een consumentenbrochure over de biologische producten van Vitals! Vraag deze aan via info@vitals.nl.