Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Elete Sportdruppels, kracht tot de laatste druppel

22-04-2016

wielrennenElektrolyten voor sporters
Mensen die regelmatig en intensief sporten zijn gebaat bij een aanvulling van elektrolyten. Dat kan op verschillende manieren. In tegenstelling tot de meeste sportdranken, die vaak veel suikers bevatten maar weinig elektrolyten, biedt Elete Sportdruppels van Vitals een natuurlijke en gezonde aanvulling van elektrolyten zonder suikers, zoetstoffen, calorieën en hulpstoffen.

Elete Sportdruppels bevat extra veel magnesium. Magnesium is goed voor de spieren, bevordert de energiestofwisseling en draagt bij tot een goede elektrolytenbalans. Magnesium is bovendien goed voor het concentratievermogen. Naast magnesium bevat Elete Sportdruppels een goede dosering kalium, chloride en natrium.

Unieke en natuurlijke bron
Elete Sportdruppels haalt zijn unieke kracht uit het mineraalrijke water afkomstig uit het Great Salt Lake in Utah (VS). Dit is een binnenzee die door geothermische en verdampingsprocessen geconcentreerde hoeveelheden van mineralen bevat die ook in zee worden gevonden. Het Great Salt Lake levert hierdoor een uitgebalanceerde samenstelling van ionische mineralen, die sneller door het lichaam worden opgenomen.

Eenvoudig te gebruiken
Elete Sportdruppels biedt gebruiksgemak: je vult je bidon met water (of drank naar keuze) en voegt eenvoudig de Elete Sportdruppels toe. De smaak is van nature licht zout, maar een paar milliliter in de bidon proef je niet. Je kunt Elete mengen met water, vruchtensap, limonade of een shake. Duursporters nemen Elete tijdens de training en bij kortere inspanningen neem je Elete na afloop van de training voor optimaal herstel.

Geschikt voor topsporters, getest op doping
Elete Sportdruppels zijn getest op doping volgens het NZVT systeem. NZVT staat voor Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport. Het is een systeem waarbij voedingssupplementen gecontroleerd worden om het risico op een positieve dopingcontrole te minimaliseren. Iedere nieuw geproduceerde batch Elete Sportdruppels wordt volgens deze procedure gecontroleerd. NZVT geteste producten geven de meeste zekerheid geen dopinggeduide stoffen te bevatten.

NZVT

Lees meer over Elete Sportdruppels op de productpagina.