Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Make-over voor verpakking van Nannycare-producten

25-08-2020

De verpakkingen van Nannycare flesvoeding op basis van geitenmelk zijn vernieuwd. De kwaliteit blijft zoals u van Nannycare gewend bent; met zorg samengesteld, puur en eerlijk.

nieuwe verpakkingen

Wijziging samenstelling
Ook zal de formule binnenkort wijzigen; het omega 3-vetzuur docosahexaeenzuur (DHA) wordt toegevoegd aan de formule. Dit is wettelijk verplicht voor alle flesvoeding. Nannycare Zuigelingenmelk, Opvolgmelk en Peutermelk zullen binnenkort 15 mg DHA bevatten. Vitals is voorstander van deze toevoeging. Nannycare Zuigelingenmelk en Opvolgmelk zullen tevens 16 mg arachidonzuur bevatten. De prijs is ongewijzigd gebleven. 

Wanneer gaan de wijzigingen in?
De nieuwe verpakking en de gewijzigde samenstelling worden gelijktijdig doorgevoerd. Dit betekent dat de producten met het nieuwe etiket, ook de gewijzigde samenstelling hebben.

Let op: de huidige voorraad van de Nannycare-producten wordt uitverkocht. Zodra de voorraad op is, gaan de nieuwe verpakkingen in de verkoop. Het kan voorkomen dat één van de Nannycare-producten eerder over is op de nieuwe verpakking en samenstelling dan het andere product.

Nannycare Zuigelingenmelk
Nannycare Zuigelingenmelk 900 gram gaat naar verwachting vanaf half november 2020 over op de nieuwe samenstelling en verpakking. Nannycare Zuigelingenmelk 400 gram gaat naar verwachting vanaf februari 2021 over op de nieuwe samenstelling en verpakking.

Nannycare Opvolgmelk
Nannycare Opvolgmelk gaat naar verwachting vanaf eind november over op de nieuwe samenstelling en verpakking.

Nannycare Peutermelk
Nannycare Peutermelk 900 gram gaat naar verwachting vanaf half november 2020 over op de nieuwe samenstelling en verpakking. Nannycare Peutermelk 400 gram gaat naar verwachting vanaf half februari 2021 over op de nieuwe samenstelling en verpakking.

Houd de website van Vitals, Nannycare of de groothandel waar u bestelt, goed in de gaten.