Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Curcumine SLCP™ nu ook verkrijgbaar in grootverpakking

01-09-2017

Sinds de introductie van Curcumine SLCP™ is de vraag naar dit product enorm en die blijft toenemen. Op veler verzoek is er daarom ook een grootverpakking met 120 capsules in het assortiment opgenomen, voor meer gebruiksgemak en prijsvoordeel.

Waarom kiezen voor Curcumine SLCP van Vitals:

  • 65x beter opneembaar
  • met 285x betere biologische beschikbaarheid
  • slechts een lage dagdosering nodig
  • werking onderbouwd met humaan wetenschappelijk onderzoek

Curcumine is een van de meest bekende en meest toegepaste kruidenpreparaten. De grootste uitdaging bij het ontwikkelen van curcumine-preparaten met een optimale werkzaamheid, is het overwinnen van de problemen bij de opneembaarheid en biologische beschikbaarheid ervan.

Verdure Sciences, de producent van Curcumine SLCP van Vitals, is er na jarenlang onderzoek in geslaagd om deze problemen op te lossen. Door middel van hun gepatenteerde technologie, hebben zij de opneembaarheid van curcumine met 65x weten te vergroten en de biologische beschikbaarheid met maar liefst 285x (ten opzichte van standaard curcumine-preparaten bestaande uit 95% curcumine). Deze doorbraak is bereikt na het testen van vele verschillende formuleringen op hun biologische beschikbaarheid bij mensen.

Meer informatie over Curcumine SLCP leest u op de productpagina. Vraag de brochure met uitgebreide informatie aan via info@vitals.nl of bekijk de brochure online