Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Nieuw van Vitals: FytoSlank

04-04-2016

FytoSlank helpt bij het bereiken van een gezond gewicht!

Een gezond gewicht en een goede gezondheid gaan vaak hand-in-hand. Gewichtsbeheersing begint ook in Nederland een steeds belangrijkere rol op te eisen als het gaat om (preventieve) gezondheidszorg. De cijfers liegen er niet om; in 2014 heeft bijna de helft van alle Nederlanders (43,8%), een BMI boven de 25 (bron: CBS).

Het is echter niet altijd eenvoudig om een gezond gewicht te bereiken en dit vervolgens te behouden. We bewegen over het algemeen niet voldoende en houden ons niet altijd aan een gezond en uitgebalanceerd dieet. Voor iedereen die graag wat gewicht kwijt wil, bijvoorbeeld om gezondheidsredenen, is er nu FytoSlank. Dit product kan een steun in de rug zijn bij het afslanken, als aanvulling op een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging.

Een gezond gewicht
FytoSlank bevat het gepatenteerde Sinetrol®, een geregistreerd handelsmerk van Fytexia. Deze unieke blend combineert de extracten van drie citrusvruchten uit het mediterrane dieet met de bessen van de tropische Guaranaplant. Citrusvruchten zijn van nature rijk aan polyfenolen zoals flavanonen. Het guarana-extract bevat een kleine hoeveelheid cafeïne, net zoveel als in een kopje zwarte thee of een half kopje koffie. Guarana-extract stimuleert de vetstofwisseling en helpt om op gewicht te blijven.

citrusfruit                  guaranabessen

Wetenschappelijk bewezen resultaten
Niet alleen BMI, maar vooral ook buikomvang en vetpercentage zeggen veel over de gezondheid van een persoon. Onderzoeken met Sinetrol® laten zien dat FytoSlank de taille en heupomvang bij mannen en vrouwen kan helpen verminderen.

Het gebruiksadvies is dagelijks 1 capsule bij het ontbijt en 1 capsule bij de lunch met ruim water innemen. Een maandverpakking FytoSlank van 60 capsules kost € 24,95.