Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Ondersteuning voor Vitals Advies Specialisten

20-07-2016

Zoals u weet hechten wij bij Vitals veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Denk hierbij aan de strenge beoordeling van onze grondstoffen en leveranciers en het borgen van de kwaliteit en veiligheid door middel van een veeleisend kwaliteitssysteem. Maar ook aan onze unieke, innovatieve stoffen met klinische onderbouwing, relevante doseringen, optimaal opneembare verbindingen en de zuiverste ingrediënten.

Wij geloven dan ook vooral in het mondelinge adviesgesprek door therapeuten of drogisten die gespecialiseerd zijn in voedingssupplementen, omdat zij met hun uitgebreide kennis en ervaring bovenstaande onderscheidende factoren kunnen toelichten richting de eindgebruiker. Bovendien zijn zij degenen die in dat adviesgesprek hun enthousiasme voor Vitals over weten te brengen op hun klant/cliënt.

Vitals Advies Specialisten
Een Vitals Advies Specialist is een therapeut of drogist die veel kennis heeft van gezondheid en voedingssupplementen in het algemeen en van Vitals producten in het bijzonder en die in een persoonlijk adviesgesprek producten aanbeveelt aan klanten/cliënten. Vraag naar de manier waarop wij Vitals Advies Specialisten ondersteunen. Bel 075-6476050 of mail naar info@vitals.nl.