Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Ontspannen op reis, wat neem ik mee?

02-07-2019

We kijken vaak het hele jaar uit naar de vakantie en toch kan het reizen naar de vakantiebestemming vermoeiend zijn. Naast een goede reisplanning en voldoende rustmomenten tijdens een lange (auto)vakantie kunnen verschillende nutriënten ondersteuning bieden.

Wat neem ik mee? 

Vitamine  C ondersteunt het zenuwstelsel en kan vermoeidheid verminderen. Vitamine C is misschien wel de meest genoemde vitamine, voornamelijk bekend door haar positieve invloed op de weerstand. En dat klopt, vitamine C ondersteunt namelijk het immuunsysteem.

Valeriaan bevordert de nachtrust en ondersteunt de mentale balans.

Ashwagandha werkt ontspannend en draagt bij aan een goede geestelijke balans.

Psylliumvezels kan genomen worden ter aanvulling op de dagelijkse vezelinname. Psyllium kan goed gecombineerd worden met een hoog gedoseerd probioticum. 

Probiotica
Probiotica worden veelal geadviseerd wanneer u op reis gaat. Kies voor een probioticum met bacteriestammen die wetenschappelijk onderbouwd zijn.  

In de probiotica-lijn van Vitals is gebruik gemaakt van de bacteriestammen van probioticaspecialist Chr. Hansen. Deze producten zijn hooggedoseerd en de bacteriën komen aantoonbaar in groten getale levend aan op de plaats van bestemming. Lees meer>>>