Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Pieken in bijzondere tijden: hoe blijven (top)sporters wedstrijdscherp?

10-11-2020

Afgelopen jaar was voor iedereen natuurlijk erg onvoorspelbaar. Vitals vroeg hoe topsporter Bram Verhofstad (turner) en Ruby Huisman (BMX-er) ondanks deze omstandigheden toch wedstrijdscherp blijven.

Ruby Huisman: ‘’Tijdens deze omstandigheden is het belangrijk om altijd wedstrijd klaar te zijn en te blijven. Het kan zomaar dat er op korte termijn een belangrijke wedstrijd georganiseerd gaat worden.”

Ze vertelt dat ze leeft voor haar sport en dat haar lichaam haar werk is, “dus hier moet ik altijd goed voor zorgen”. Ook noemt Ruby het belang van de balans tussen rust en trainen. “Ook al weet ik nu niet wanneer ik moet pieken, ik zorg er ten alle tijden voor dat ik fit genoeg ben voor een wedstrijd. De supplementen van Vitals zitten standaard in mijn routine, hierdoor weet ik dat ik sowieso de juiste producten binnenkrijg, ongeacht wel of geen wedstrijd.”

Helaas is er voor Ruby nog weinig duidelijk qua wedstrijden voor 2021. Jezelf continu scherp houden is lastig, maar als je echt een doel hebt gaat dat automatisch.

''Ik weet dat ik met de NZVT-geteste producten van Vitals altijd schone producten binnenkrijg.''

“Ook tijdens deze tijden heb ik gewoon elke dag een moment dat ik een dopingcontrole kan krijgen. Hierdoor is het voor mij zeer belangrijk om NZVT-geteste producten te hebben. Vitals ondersteunt mij hierin. Zo weet ik dat ik altijd schone producten binnenkrijg en volle bak kan trainen om het beste uit mezelf te halen. Zo word ik #elkedagbeter!’’

Bram Verhofstad: ‘’Door de hulp en producten van Vitals hoef ik me geen zorgen te maken dat ik dingen mis in mijn voeding. Ik gebruik de Elke Dag Sport, Elete Sportmineralen en MorEPA Platinum. Hierdoor kan ik me volledig focussen op waar ik goed in ben met het vertrouwen dat ik de juiste ingrediënten binnenkrijg om het optimale uit mijn lichaam te halen. Die focus en dat vertrouwen heb ik nodig om (hopelijk volgend jaar) en anders in 2024 op de Olympische spelen te staan!”

Omdat er nu geen wedstrijden zijn is het extra belangrijk om zelf te zorgen voor een vaste routine in voeding. Dat kan lastig zijn.

“Normaal MOET je wel wedstrijdfit zijn maar nu is het soms lastig om die noodzaak te zien, toch probeer ik mijn routine vast te houden. Daarom is het fijn om een merk als Vitals achter je te hebben staan. Ik kan op hun vertrouwen en zij op mij.’’