Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Nieuw: Rode Gist Rijst Extra Sterk nu in grootverpakking

01-03-2017

De vraag naar het product Rode Gist Rijst Extra Sterk Biologisch is zo gestegen dat we nu ook een grootverpakking van 120 capsules introduceren.

Rode gist rijst (ook wel 'red yeast rice') is een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Het wordt er al eeuwenlang in grote hoeveelheden geconsumeerd. Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst met de gist Monascus purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt. Tijdens het fermentatieproces ontstaan de kenmerkende inhoudsstoffen. De belangrijkste daarvan is monacoline K. Rode Gist Rijst Extra Sterk bevat een hoog natuurlijk gehalte aan monacoline K (10 mg), waardoor bij dit product volstaan kan worden met een dosering van slechts één capsule per dag voor het behoud van een normaal cholesterolgehalte.

Waarom kiezen voor Rode Gist Rijst Extra Sterk Biologisch van Vitals?

  • bevat 10 mg monacoline K per capsule (1-per-dag)
  • voor het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte
  • bereid volgens de biologische productiemethode en gecontroleerd op de afwezigheid van citrinine
  • geschikt voor vegetariërs en veganisten

Kwaliteit
Er is veel kwaliteitsverschil op de markt. De dosering en standaardisatie van de werkzame stoffen van verschillende rode gist rijstproducten blijkt erg te variëren. Daarnaast kan het gehalte aan contaminanten, zoals citrinine een punt van aandacht zijn. Daarom is het belangrijk voor een product te kiezen dat een constante hoge kwaliteit heeft.

Lees meer op de productpagina van Rode Gist Rijst Extra Sterk Biologisch.