producten nog sneller vindbaar!
We staan elke dag voor u klaar! Indien we u ergens mee kunnen helpen, neemt u dan contact met ons op:
075-6476050
Als u nog geen account heeft, maakt u eenvoudig en snel een particulier of zakelijk account aan:
04-01-2023
Heeft u ooit zeewierpasta gegeten? De "I Sea Pasta" zeewierspaghetti in dit recept is een goede vervanger van pasta. Deze spaghetti is biologisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij en laag in koolhydraten. Het zit vol vezels, vitaminen, mineralen en omega 3-vetzuren!
Wetenswaardigheden over algengroenten uit de zee:
Velen noemen algen een supervoedsel en voedsel van de toekomst.
Algen zijn uitstekend voor figuurbewuste mensen en een goed low carb alternatief. Algen zijn ook interessant voor mensen die hun voedingspatroon willen aanvullen met extra DHA en EPA, maar geen vis willen eten. Zoals vegetariërs, veganisten of mensen met een visallergie.
Algen zijn caloriearm, bijna vetvrij en zitten vol vezels, eiwitten en essentiële aminozuren en vitaminen. Daarnaast zijn het ook een natuurlijke bron van vele belangrijke mineralen zoals magnesium, mangaan, jodium, calcium, ijzer, koper en zink. Bepaalde zeealgen (Schizochytrium sp. genoemd) bevatten de lange-keten omega 3- vetzuren DHA en EPA.
Ingrediënten zeewierspaghetti met kersentomaten voor 2 personen:
- 50 g biologische zeewierspaghetti (I Sea Pasta)
- 2 el zonnebloempitten
- 3 el olijfolie
- 200 g kerstomaatjes
- 3 tenen knoflook
- 1 takje verse rozemarijn (alternatief gedroogde rozemarijn)
- kruidenzout, vers gemalen peper
- pesto (recept zie hieronder)
Bereiding:
Ingrediënten recept pesto:
- 75g rucola
- 50 g parmezaanse kaas
- 65 g olijfolie
- 35g noten
- 2 tenen knoflook
- ½ theelepel kruidenzout
Bereiding:
Eet smakelijk!
Romy houdt van koken en laat je elke maand kennismaken met een heerlijk, gemakkelijk te bereiden gezond recept! Hiermee wil ze iedereen inspireren om gezond te eten en plezier te krijgen in het koken.