Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

0
Winkelmand ( 0 )

Onze stapelkortingen:

5%
2 stuks
10%
3 stuks
Inloggen / registeren
! Zakelijke klant? Log in om professionele informatie, producten en voorwaarden te bekijken. Consument? Log in om uw bestelling af te ronden.

Vitals = Green

Vitals is erg begaan met het milieu. We willen zorgen voor de gezondheid van mensen, maar ook voor de planeet en de natuur.

Duurzame verpakking
Vitals is een groot voorstander van een kringloopeconomie en wil hier een bijdrage aan leveren. Daarom gebruiken wij potten van glas of biobased, recyclebaar plastic. Glas kan uiteraard in de glasbak, en de plastic potten kunnen na gebruik bij het plastic afval (PMD) en gerecycled worden binnen dezelfde recyclingketen als traditioneel plastic. De doosjes om de potten heen, zijn gemaakt van landbouwafval (PaperWise) en volledig recyclebaar. Om het belang van recyclen te benadrukken wordt op de Vitals verpakking gevraagd om het afval goed te scheiden. Wij willen zorgen voor de gezondheid van mensen, maar ook voor de planeet en de natuur. Bekijk onderstaande video.

Warmte-koude-opslag
Vitals heeft al sinds 2011 een warmte-koude-opslag waarbij warmte en koude diep in de grond worden opgeslagen, en waarmee het kantoor in de winter wordt verwarmd en in de zomer wordt gekoeld. Hierdoor is ons kantoor volledig gasvrij.

Zonnepanelen
Vitals heeft onlangs zonnepanelen geplaatst op het dak. De opgewekte energie wordt gebruikt om het kantoor van energie te voorzien. Door de zonnepanelen wordt schone energie opgewekt en komt er geen CO2 vrij.

Drukwerk 
Onze brochures zijn van 100% gerecycled papier en zijn volledig recyclebaar. Onze mailingen worden verpakt in 80% biobased plastic en is volledig recyclebaar.

Recycling