Nieuw:

producten nog sneller vindbaar!

Multi-serie ‘Elke Dag’ van Vitals vernieuwd

01-02-2020

Elke Dag

Elke Dag-serie

Al vele jaren zijn de Elke Dag-multi’s van Vitals de eerste keus van veel gezondheidsprofessionals en iedereen die zijn gezondheid heel belangrijk vindt. De formules blinken uit door de goed opneembare ingrediënten en uitgebalanceerde samenstellingen, afgestemd op diverse leeftijdsgroepen. En ze zijn degelijk onderbouwd en voorzien van goed verzorgde informatie. De wetenschap en industrie staan echter niet stil, en Vitals evenmin! Ons motto is niet voor niets ‘elke dag beter’. De ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en alle samenstellingen zijn onlangs opnieuw onder de loep genomen en aangepast aan de meest recente wetenschappelijke inzichten. Én we hebben twee nieuwe producten toegevoegd aan de serie: Elke Dag Basis en Elke Dag Platinum

Welke multi past bij u?
Elke Dag Tabletten is specifiek ontworpen voor volwassenen. Vitals heeft aparte multi’s ontwikkeld voor kinderen, ouderen en voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden. Jongeren en (jong)volwassenen kunnen kiezen voor Elke Dag Basis (1 tablet per dag) of Elke Dag Capsules (jongeren 1 capsule per dag en volwassenen 2 capsules per dag). Daarnaast is er Elke Dag Poeder  voor diegenen die liever geen capsule of tablet slikken, of de multi liever ergens doorheen mengen. Volwassenen en ouderen die het beste van het beste willen, kiezen voor Elke Dag Platinum (twee tabletten per dag).

Elke Dag Basis Tabletten: voor jongeren en jongvolwassenen 1 tablet per dag. Basisaanvulling voor jongeren en jongvolwassenen zonder bijzondere toevoegingen.

Elke Dag Tabletten: voor volwassenen 1 tablet per dag. Een zorgvuldig ontworpen multi met essentiële micronutriënten en bijzondere aanvullingen.

Elke Dag Capsules: voor jongeren 1 capsule per dag, voor volwassenen 2 capsules per dag, die de voorkeur geven aan capsules in plaats van tabletten.

Elke Dag Platinum Tabletten: voor volwassenen en ouderen 2 tabletten per dag. De hoogst gedoseerde, meest complete variant in een serie.

Elke Dag Poeder: voor kinderen vanaf 1 jaar 1 maatschep per dag, voor volwassenen 2 maatscheppen per dag, die liever een multi in poedervorm innemen. Het biedt mooie mogelijkheden om toegevoegd te worden aan een shake of smoothie en om te spelen met de doseringen en de spreiding van de inname.

Elke Dag Junior Kauwtabletten: voor kinderen vanaf 3 jaar 1 kauwtablet per dag. Vrij van toegevoegde suikers, kunstmatige zoetstoffen en onnodige hulpstoffen.

Elke Dag Mama Tabletten: voor volwassenen 1 tablet per dag. Zorgvuldig ontworpen multi voor vrouwen met een zwangerschapswens, die zwanger zijn of die borstvoeding geven. 

Elke Dag Mama Capsules: voor volwassenen 2 capsules per dag. Voor vrouwen die de voorkeur geven aan capsules in plaats van tabletten.

Elke Dag 50+ Tabletten (voorheen Elke Dag Senior Tabletten): voor volwassenen vanaf 50 jaar 1 tablet per dag.

Elke Dag 50+ Capsules (voorheen Elke Dag Senior Capsules): voor volwassenen vanaf 50 jaar 2 capsules per dag, die de voorkeur geven aan capsules in plaats van tabletten.

Wat maakt de Elke Dag-serie uniek?

 • -samenstelling op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten, afgestemd op actuele gegevens aangaande de voedingsstatus in Nederland en de optimale inname hoeveelheden per nutriënt
 • - verantwoorde doseringen B-vitaminen in juiste verhouding
 • - B2, B6, B12 en foliumzuur in biologisch actieve vorm
 • - hoge doseringen calcium, magnesium, vitamine C,
 • - vitamine D3, vitamine K2, choline en Q10
 • - stabiele vorm van vitamine K2 (K2Vital® Delta)
 • - vitamine D3 uit plantaardige bron (Vitamin D3V®)
 • - calcium en magnesium uit natuurlijke bron (Aquamin®)
 • - ijzer, zink, koper en mangaan, uit maagvriendelijke, goed opneembare aminozuurchelaten (bisglycinaten) van Albion (TRAACS®)
 • - geschikt voor vegetariërs en veganisten

Oude samenstelling versus nieuwe samenstelling
Alle Elke Dag-producten zijn in samenstelling gewijzigd. Mocht u de oude samenstelling willen vergelijken met de nieuwe samenstelling, dan kunt u de 'Overzichtskaart wijziging multi's' raadplegen. U kunt dit overzicht op papier ontvangen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@vitals.nl en we sturen de overzichtskaart zo spoedig mogelijk per post toe.

Bekijk hier de digitale overzichtkaart >>>

Nieuw: Elke Dag Platinum, voor iedereen die het beste van het beste wil 
Elke Dag Platinum is de hoogst gedoseerde, meest complete variant in de Elke Dag-serie. Met twee tabletten per dag worden de meest optimale doseringen bereikt. Het is de eerste keus voor iedereen die het beste van het beste wil.

 • - optimale doseringen met twee tabletten per dag
 • - met ruime doseringen van choline, magnesium, calcium, kalium,
 • - vitamine C, vitamine K2 en vitamine D3
 • - bijzondere toevoegingen zoals luteïne, zeaxanthine, meso-zeaxanthine,
 • - taurine, acetyl-L-carnitine, alfaliponzuur, Q10 en PQQ
 • - geschikt voor veganisten

elke dag platinum

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de Elke Dag-producten of wilt u persoonlijk advies? Neem telefonisch contact met ons op (tel. 075-6475060) en wij helpen u graag. Op de productpagina's kunt u meer lezen over de samenstelling van de specifieke producten. Lees de productbrochure hier